top of page

CUSTOMER SUPPORT

KÖPINFORMATION & VILLKOR

Betalsätt
Leveransinformation
Leveranstid
Frakt
Retur
Reklamation

 

PURCHASE & CONDITIONS
payment Types
shipping Information
Delivery time
Shipping
Return
Complaint

 

BETALSÄTT

Betala direkt med kort via PayPal. Ingen registrering eller konto krävs. Välj att betala med ditt betal- eller kreditkort som PayPal-gäst. Accepterade kort är MasterCard, Visa, Discover Network och American Express. Det går självklart också bra att betala med sitt PayPal-konto.

 

Det går snabbt, det är enkelt och det kostar inget att handla och betala med PayPal i Sverige. Man betalar bara en avgift vid valutaväxling.

PayPal-transaktioner görs på en av världens säkraste betalningsplattformar. Du kan handla med ditt betalkort, kreditkort eller med ditt PayPal-saldo utan att behöva avslöja dina betaluppgifter. PayPal använder några av de mest effektiva verktygen för datakryptering som finns, och övervakar transaktionerna dygnet runt, så du kan känna dig helt trygg. Läs mer om PayPal här.

 

LEVERANSINFORMATION

 

Alla våra varor skickas med Dhl. Viktigt är att ange mobilnummer vid order. När paket anlänt till Service Point ombud aviseras kunden via sms att varan anlänt.

Vid leverans av möbel levereras den tillangiven adress. Kunden aviseras via telefonsamtal före leverans för att avtala dag för leverans. Möbeln lyfts av från transportmedel sedan är det kundens ansvar att lyfta in varan. Inlyft av möbel ingår ej i fraktkostnaden. Vi rekommenderar 2-3 personer att lyfta tyngre möbler.

Var noga med att kontrollera varorna, att de är hela och felfria innan du signerar att du mottagit leveransen. Om skada upptäcks på varan skall detta anmälas till Dhl omgående. Ange då ditt sändningsnummer samt kontaktuppgifter.

Då fraktsedeln är signerad är det ditt ansvar om någon skada har skett eller sker.

 

LEVERANSTID

Varor som finns i lager packas inom fyra dagar efter att vi fått din beställning.

Varor som delvis består av betong har en leveranstid på ca 3-6 veckor.

 

FRAKT

Sverige

Paket som skickas kostar 85 kr.
För möbler inom ramen 120 cm tillkommer fraktkostnad om 650-1500 kr.
För möbler inom ramen 180 cm tillkommer fraktkostnad 2000 kr.
För möbler inom ramen 240 cm tillkommer fraktkostnad om 2500 kr.
Fraktkostnad oavsett postadress.

Danmark

Paket som skickas kostar 195 sek.
Leverans av Möbler tillkommer fraktkostnad om 2500 sek.

Norge

Paket som skickas kostar 195 sek.
Leverans av Möbler tillkommer fraktkostnad om 3700 sek.

Finland

Paket som skickas kostar 195 sek.
Leverans av Möbler tillkommer fraktkostnad om 3700 sek.
Leverans av möbler norr om ÅBO ber vi Er kontakta oss för prisförfrågan ang. fraktkostnad.

 

RETUR

Vi hoppas att du som kund blir nöjd med de varor du beställt och får levererade. Skulle du ångra ditt köp har du möjlighet att skicka tillbaka dina varor inom 14 dagar. Kontakta oss då via telefon eller mail info@grafitgra.se. Du som kund står för fraktkostnad i båda led.

 

REKLAMATION

Vi garanterar att de varor som skickas från oss är hela och felfria varor. Skulle någon skada skett under leveransen ber vi kunden kontakta oss så står postombud för reklamationskostnad och vi tillhandahåller ny, felfri vara.

bottom of page